Curs online: Ritualurile de dimineața ale oamenilor de succes

Avatar utilizator
(2 reviews)
200 lei 99 lei

Trezește-te mai devreme și lucrează pentru visurile tale înainte sa lucrezi pentru visurile altcuiva

Dacă diminețile tale arată așa:

 • Dai snooze până în ultimul moment
 • Încă îți este somn cel puțin o oră după ce te-ai trezit
 • Te grăbești să ajungi la timp la muncă
 • Nu știi cu ce să începi mai repede

E timpul să schimbi asta pentru că poți mai mult de atât!

 

Rutina perfectă de dimineață EXISTĂ – cea care îți face ziua productivă și perfectă. Trebuie doar să o găsești pe cea potrivită pentru tine!

 • Imaginează-ți cum ar fi dacă nu ar mai trebui să dai snooze, să te grăbești sau să te simți somnoros dimineața.
 • Imaginează-ți cum ar fi dacă te-ai trezi plin de energie, pregătit să faci față zilei ce urmează..
 • Imaginează-ți cum ar fi dacă în fiecare dimineață ai avea timp și energie să lucrezi la scopurile tale..

De ce să începi o rutină de dimineață?

La cel mai simplu nivel, te va ajuta să începi ziua cu un ton excelent, să fii o persoană mai pozitivă și mai sănătoasă și la ora 9 cand începi munca sa ai deja senzația ca ai realizat foarte multe, ceea ce duce la o creștere a dopaminei, hormonul fericirii. Ritualurile ne oferă și  predictibilitate, adică ceea ce creierul nostru iubește în mod deosebit, iar adoptarea unei rutine de dimineață putea îmbunătăți pe termen lung functionalitățile cognitive ale creierului.

Suntem mereu pe fugă, nu avem timp niciodată  și încercăm sa realizam cat mai multe în cateva ore pe zi, însă de multe ori nu reușim și   ajungem sa sa fim copleșiți, stresați, triști și frustrați. De asemenea în timpul zilei este greu sa rămânem concentrați mai mult de câteva minute, având în vedere ca suntem înconjurați de mulți factori disturbatori.

Majoritatea oamenilor tind să nu profite de orele dimineții: te trezești odată cu sunetul alarmei telefonului, de cele mai multe ori morocănos pentru că nu ai dormit suficient, apoi te speli rapid pe dinți și dai scroll pe rețelele de socializare, bei o cafea și iei o gustare în grabă atât cât să te ajute să reziști încă câteva ore, până se face după-amiază. Majoritatea dintre noi ”tolerează” diminețile, considerându-le ca pe e acel ”ceva” care trebuie făcut pentru a ajunge la următoarea parte a zilei.

Cât de diferită ar fi viață ta dacă ai avea o dispoziție mai bună? Conform unui studiu realizat de American Psychological Association, prin stabilirea și urmarea unei rutine de dimineața, nivelul de stres, de depresie și de anxietate vă începe să scadă, iar nivelul de satisfacție a vieții vă creste. Vei observa că te vei simți mai motivat, iar lista cu activități vă părea mai puțin descurajanta.

O rutina de dimineata îți poate aduce o stare de bine, pentru ca de la început vei știi ce ai de făcut, vei avea timp sa iti prioritizezi taskurile și te va ajuta sa începi ziua cu senzația ca ai timp.

Dacă ai o rutina de dimineata pusă la punct vei simți un sentiment de pace și încredere. Garantat îți vei menține  sănătatea emoțională și vei dobândi mai multă rezistență  în perioadele de stres. Vei avea minimum doua ore în plus în fiecare zi, pe care le poți folosi cum dorești astfel incat sa te ajute la dezvoltarea ta viitoare.

Ți se potrivește acest program dacă:

 • ai nevoie de idei noi, inspirație și claritate.
 • ai o problema de ceva timp și nu pare sa se rezolve prea curand.
 • ai nevoie de un flow de energie, claritate, inspirație.
 • vrei o stare de bine, să te simți mai bine fizic și psihic
 • vrei să treci de la frustrare la bucurie și să te trezești dimineața cu chef de viata

Prin simpla schimbare a modului în care te trezești dimineața, îți poți transforma orice plan al vieții tale mai repede decât te-ai gândit.

In plus vei mai primi gratuit și un ebook: Cele 26 de rutine ale oamenilor de succes și un Workbook în care vei găsi multe detalii despre ce tehnici și exerciții să realizezi dimineața pentru a avea mai multa claritate și energie.

Deci, vei continua să dai snooze ( și să ai de pierdut)?

Sau

Vei decide să îți transformi diminețile și automat să îți schimbi viața?

Despre curs

 • Lectii 5
 • Chestionare 0
 • Durata 30 min
 • Nivel Toate
 • Limba Romana
 • Studenti 9
 • Evaluare Yes

Reviews

Average Rating

5
2 ratings

Detailed Rating

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Adriana T

  Cred ca e cel mai eficient curs pe care l-am parcurs. Nu am postat imediat rewiew-ul ci dupa ce am aplicat si chiar am reusit sa fac primii pasi spre o dimineata linistita si cu mai multa energie decat de obicei. Multumesc

  Alina M

  Foarte util si motivant!

200 lei 99 lei

  1 comentariu

 1. noiembrie 9, 2020

  Un curs extraordinar si practic, fiecare minut din curs este valoros

ro_RORomanian